Usnadněte si hledání zadáním kódu vašeho náhradního dílu do políčka Vyhledat.

RC_2024

Corally vteřinové lepidlo Stick-it 145 husté 25ml

  • Corally vteřinové lepidlo Stick-it 145 husté 25ml

Corally vteřinové lepidlo Stick-it 145 husté 25ml

Výrobce:Team Corally
Kód výrobku:C-13092
  • 160,93Kč
  • Cena bez DPH: 133,00Kč

C-13092 

Charakteristika

Vteřinové kyanoakrylátové lepidlo Corally Stick‑it 145 husté konzistence. Uzávěr lepidla obsahuje ocelový hrot, který brání vytečení lepidla při převrácení. Obsah 25 ml.

Husté vteřinové lepidlo se uplatní při lepení plastů, včetně lexanu. Je nejlepší volbou pro lepení plastových modelů. Lepidlo dokáže velmi dobře vyplnit mezery a chybějící části plastových dílů. Po vytvrzení lze spoj standardně opracovat žiletkou nebo smirkovým papírem a opravené části tak uvést do původního stavu, v jakém byly před opravou.

Husté vteřinové lepidlo lepí laminát, tvrdé dřevo, kovy a gumu, a pod. Při lepení k vnitřní straně laminátového povrchu je nutné oškrabat oblast žiletkou nebo hrubým brusným papírem.

Pro aplikování tlustších vrstev lepidla je vhodné používat aktivátor. Aktivátor zvýší okolní pH, a tím způsobí rychlejší polymeraci i tlustých vrstev lepidla. Aktivátor se nanáší na zalepené spoje, případně u větších ploch se aktivátor nastříká na druhou stranu lepeného spoje (na tu stranu bez lepidla). Aktivátor značně účinkovat po 8 sekundách.

Kompletní nabídku ložisek najdete ZDE na stránkách www.loziska-rc.com